Șase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în Cornu, Prahova – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 28 iun. 2021 Știri auto

Şase persoane au fost rănite, duminică (27 iunie), într-un accident rutier produs la intersecţia DN 1 cu un drum judeţean, la intrarea în localitatea Cornu, judeţul Prahova. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat în urma impactului.

Conform Poliţiei Judeţene Prahova, accidentul a avut loc la intersecţia dintre DN 1 şi DJ 101 R, la intrare spre comuna Cornu.

”IPJ Prahova anunță că la volanul celor două mașini se aflau un bărbat în vârstă de 65 de ani și o femeie în vârstă de 50 de ani. Accidentul s-a soldat cu șase victime. Traficul a fost restricționat pe banda I a sensului de mers către Brașov” se arată în comunicatul emis de oamenii legii.

Conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest la fața locului

În urma impactului violent dintre două autoturisme în care se aflau şase ocupanţi, unul dintre autovehicule (Dacia Logan) s-a răsturnat, rămânând pe plafon. Toţi cei şase ocupanţi au fost răniţi, fiind transportaţi la spital cu multiple traumatisme.

Conform oficialilor ISU Prahova, toate victimele erau conştiente în momentul în care au fost preluate de către echipajele medicale pentru a fi duse la spital.

Conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest la fața locului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea modului de producere a accidentului.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Rutiera


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide