Doi soţi, ucişi pe loc într-un cumplit accident. Dacia Logan în care se aflau s-a făcut praf – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 26 iun. 2021 Știri auto

În această dimineață (26 iunie), în jurul orei 07:15, pe DN 2A – E 60 s-a produs un cumplit accident de circulație. Incidentul rutier s-a soldat cu decesul a două persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre o autoutilitară și un autoturism Dacia Logan. În urma impactului rezultând decesul celor două persoane aflate în autoturism.

Un cumplit accident a avut loc pe DN 2A, localitatea Misleanu

”Astăzi, în jurul orei 07.20, salvatorii de la Garda de intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe DN 2A, localitatea Misleanu. În incident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. La locul evenimentului au venit în sprijin și două echipaje al SAJ Ialomița – substația Slobozia.

În urma accidentului au rezultat trei victime: două declarate decedate de echipajele SAJ, iar a treia victimă, șoferul autoutilitarei de 34 de ani este conștient și evaluat de SAJ la locul intervenției. Misiunea este în dinamică” se arată în comunicatul SAJ Ialomița emis la scurt timp după evenimentul rutier.

Conform cercetărilor, cele două persoane decedate se aflau în autoturismul Logan și erau soț şi soție, din municipiul Constanța. Poliţiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: SAJ Ialomița



Comentarii
Inchide