Accident rutier între un autotren încărcat cu butelii GPL și un BMW

Autor: Marius Vișan 21 iul. 2021 Știri auto

Un accident rutier a avut loc marți după-amiază, 20 iulie, pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, din județul Vâlcea. În eveniment au fost implicate un TIR încărcat cu butelii GPL și un autoturism BMW.

Potrivit ISU Vâlcea, accident rutier s-a produs pe strada Calea lui Traian, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea.

În eveniment au fost implicate un autotren încărcat cu butelii G.P.L. și un autoturism. Din primele date nu au fost persoane rănite.

Accident rutier între un autotren încărcat cu butelii GPL și un BMW

Conform sursei citate, nu au fost afectate buteliile. Pompierii militari au intervenit pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Nu se cunosc datele exacte ale producerii acestui incident rutier. Din fotografiile făcute la fața locului vedem că BMW-ul s-a izbit în partea din spate a autocamionului. Merită menționat că buteliile erau încărcate. Se pot observa sigiliile albastre de plastic montate pe robinetele buteliilor.

În urmă cu câțiva ani s-a întâmplat un accident în care a fost implicat un TIR încărcat cu butelii de aragaz pline

Atunci un autocamion încărcat cu 160 butelii de aragaz plin a fost surprins de trenul Suceava – București. Accidentul s-a produs că urmare a neatenției șoferului, care nu a respectat semnalele optice și acustice aflate în stare de funcționare. Din cele 160 butelii au explodat 20, restul de 140 răspândindu-se în urmă șocului provocat de coliziune pe câmpul din apropiere și pe terasamentul caii ferate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Vâlcea


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide