Dubă incendiată, urmată de o explozie. Zeci de mașini au fost avariate – VIDEO

Autor: Marius Vișan 13 iul. 2021 Știri auto

Un incendiu a avut loc astăzi, 13 iulie, în Râmnicu Vâlcea după ce o dubiță a luat foc.

Deflagrația a fost urmată de o explozie a afectat si mai multe apartamente. În autoutilitară erau un tub de oxigen și un tub de acetilenă.

Pompierii vâlceni au confirmat faptul că explozia dubiţei din Râmnicu Vâlcea a fost un accident. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este aprinderea scăpărilor de gaze (acetilenă) în interiorul autovehiculului, de la scânteile produse în urma utilizării închiderii centralizate, mecanism activat de către proprietar.

Cu toate acestea, cele două butelii din autovehicul nu au explodat, a mai precizat aceeaşi sursă: „Cel două tuburi nu au explodat, ele au fost închise şi predate poliţiei”.

Numărul mașinilor afectate ar fi ajuns la 20

Din ultimele informaţii, reiese că numărul maşinilor avariate în urma deflagraţiei din zona Tic – Tac, în Râmnicu Vâlcea este cu mult mai mare decât cel raportat iniţial, de către autorităţi, informează Adevărul.ro.

Autorităţile încă inventariază situaţia, iar după unele surse s-a ajuns la 13 maşini, după altele la aproximativ de 20 de autovehicule.

„În urma evenimentului au fost avariate 17 autovehicule şi unul distrus (cel la care a avut loc evenimentul), şi mai multe apartamente – geamuri sparte, elemente de protecţie desprinse, de la trei blocuri”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Râmnicu Vâlcea


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide