Accident rutier pe DN 1. Traficul a fost restricționat

Autor: Ionuț Vîlciu 27 dec. 2022 Știri auto
Accident rutier pe DN 1. Traficul a fost restricționat

Un accident care a avut loc pe DN 1 a blocat circulația traficului rutier. În urma accidentului, trei oameni au fost suferit diverse leziuni.

Trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autoturisme în data de 27 decembrie 2022. Accidentul s-a produs în jurul orei 12:00, în localitatea Posada, din județul Prahova.

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, la kilometrul 112+750 de metri, localitatea Posada, județul Prahova, s-a produs un accident rutier. Se pare că au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime, cu diferite leziuni, care au fost transportate la spital. Circulația rutieră a fost restricționată pe sensul de mers către Brașov, iar înaintarea traficului rutier a fost îngreunată.

Se mai circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 și între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre Brașov către Ploiești. A fost formată coloană de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă și în stațiunea Bușteni, în direcția de urcare.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Română


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide