Accident spectaculos cu un BMW i3 într-o intersecție din Timișoara – VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 sept. 2021 Știri auto

Accident de circulație, marți după-amiază, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara. Două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecție, din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate. Șoferul vinovat a fost rănit.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost violent. Un bărbat de 69 de ani conducea un autoturism pe bulevardul Liviu Rebreanu, spun polițiștii, iar la intersecția cu strada Salcâmilor a virat stânga. Nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, care circula din sensul opus de mers. În urma coliziunii unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

Modelul electric BMW i3 a lovit un Fiat Punto

La fața locului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a intervenit cu o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD și 12 pompieri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara. O persoană a rămas încarcerată în autoturism, iar șoferul de 69 de ani a fost rănit și transportat la spital.

”Pompierii au acționat pentru extragerea persoanei blocate și au acordat îngrijiri medicale unei alte persoane implicată în accident, care a fost transportată la spital”, informează ISU Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

VIDEO

Sursă: Tion.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Timis


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide