Accident spectaculos cu un BMW M2. Berlina sport a spulberat un obiect din beton – FOTO

Autor: Marius Vișan acum 1 an Știri auto

Un șofer aflat la volanul unui BMW M2 a scăpat nevătămat dintr-o coliziune cu un panou publicitar din beton. Incidentul a avut loc în Munchen, în ziua de duminică, 4 aprilie.

Potrivit pompierilor din Munchen, incidentul s-a petrecut pe Leopoldstrasse, când șoferul mașinii, în vârstă de 23 de ani, a accelerat după ce semaforul s-a făcut verde. Se pare că a pierdut controlul asupra mașinii și a ajuns pe trotuar unde se afla o pancartă publicitară din beton.

Accident spectaculos cu un BMW M2 Competition. Mașina a spulberat un obiect din beton - FOTO

După ce a accelerat la un semafor, șoferul a pierdut controlul asupra vehiculului

Departamentul de pompieri raportează că șoferul a scăpat nevătămat după impact și a putut ieși din mașină fără niciun fel de ajutor. Este impresionant, deoarece coloana în care s-a izbit pare a fi făcută din beton. În urma impactului mașina a fost serios afectată.

Oficialii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului. Mașina a fost scoasă de sub panoul publicitar din beton, apoi remorcată de o firmă privată de tractări.

BMW M2 Competition dispune de un motor turbo de 3,0 litri, care produce 405 CP. Oferită fie cu transmisie manuală cu 6 trepte, fie cu transmisie manuală cu dublu ambreiaj cu 7 trepte, berlina sport cu propulsie spate poate atinge suta în doar 4,3 secunde.

Informațiile și imaginile au fost publicate pe pagina de Twitter Feuerwehr München


Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide