Accident spectaculos cu un BMW M2. Berlina sport a spulberat un obiect din beton – FOTO

Autor: Marius Vișan 06 apr. 2021 Știri auto

Un șofer aflat la volanul unui BMW M2 a scăpat nevătămat dintr-o coliziune cu un panou publicitar din beton. Incidentul a avut loc în Munchen, în ziua de duminică, 4 aprilie.

Potrivit pompierilor din Munchen, incidentul s-a petrecut pe Leopoldstrasse, când șoferul mașinii, în vârstă de 23 de ani, a accelerat după ce semaforul s-a făcut verde. Se pare că a pierdut controlul asupra mașinii și a ajuns pe trotuar unde se afla o pancartă publicitară din beton.

Accident spectaculos cu un BMW M2 Competition. Mașina a spulberat un obiect din beton - FOTO

După ce a accelerat la un semafor, șoferul a pierdut controlul asupra vehiculului

Departamentul de pompieri raportează că șoferul a scăpat nevătămat după impact și a putut ieși din mașină fără niciun fel de ajutor. Este impresionant, deoarece coloana în care s-a izbit pare a fi făcută din beton. În urma impactului mașina a fost serios afectată.

Oficialii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului. Mașina a fost scoasă de sub panoul publicitar din beton, apoi remorcată de o firmă privată de tractări.

BMW M2 Competition dispune de un motor turbo de 3,0 litri, care produce 405 CP. Oferită fie cu transmisie manuală cu 6 trepte, fie cu transmisie manuală cu dublu ambreiaj cu 7 trepte, berlina sport cu propulsie spate poate atinge suta în doar 4,3 secunde.

Informațiile și imaginile au fost publicate pe pagina de Twitter Feuerwehr München

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide