BMW M2 by Futura 2000 este o ediție specială care merită toată atenția – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 14 feb. 2020 Știri auto

BMW M  a demarat un proiect cu artistul contemporan FUTURA 2000. BMW M2 by Futura 2000 este o ediție specială care merită toată atenția.

Acesta este cunoscut pentru modul în care stăpâneşte culorile, formele concentrice şi compoziţia cinetică. El va crea trei versiuni unice ale BMW M2 Competition în stilul său inconfundabil, dar va crea şi designul unei ediţii limitate a BMW M2 Competition, care va putea fi achiziţionată din iunie 2020.

Artistul va lucra la cele trei versiuni unice ale BMW M2 by FUTURA 2000 – atât la exterior, cât şi la interior. Modelul în serie limitată va purta şi el semnătura unică a artistului. Benzile decorative de pe panoul de instrumente şi consola centrală ale fiecărui automobil poartă un design special FUTURA 2000, creat individual.

GALERIE FOTO

Scaunele M Sport, tapiţate cu piele Dakota bicoloră în negru şi alb ivoriu, dispun de cusături contrastante cu albastru polar. În plus, pachetul de interior include volan sport îmbrăcat în piele M Alcantara, cu marcaj gri la ora 12, şi decoraţiuni speciale ale pragurilor uşilor ce poartă numărul consecutiv al ediţiei limitate şi o semnătură Futura. La exterior BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 poate fi recunoscut după suprafeţele vopsite de spoilerul faţă, difuzorul spate şi pragurile laterale. Mai mult, fiecare automobil este echipat cu jante de 19 ţoli, din aliaj uşor, în finisaj Jet Black.

BMW M2 Competition este un model de succes pentru BMW M GmbH. Sportivul de înaltă performanţă poziţionat în clasa compactă premium este propulsat de un motor biturbo cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo, ce dezvoltă 302 kW/410 CP, iar în 2019 a fost din nou cel mai bine vândut automobil BMW M şi cel mai popular model din segmentul său.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW



Comentarii
Inchide