Accident spectaculos pe Drumul Morții E85, între o autobasculantă și un autoturism – VIDEO

Autor: George Cristea 30 mart. 2021 Știri auto

Un accident spectaculos s-a produs luni pe Drumul Morții E85, între o autobasculantă și un autoturism. Impactul de pe DN2, produs pe raza localității Tișița din  județul Vrancea, a fost provocat de șoferul turismului, care a pătruns pe contrasens.

Intră în Galeria FOTO

După cum se poate vedea din imaginile de la locul accidentului, șoferul camionului a încercat să evite accidentul lipindu-se practic de acostamentul drumului. Camionul a fost lovit de mașina care circula din sens opus și care a depășit axul drumului. Ulterior, a acroșat însă parapetul de pe marginea DN2 și s-a răsturnat. Două pesroane au fost rănite în accident, potrivit Poliției Române. Este vorba de șoferul camionului și de cel al autoturismului, care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit ISU Vrancea, accidentul s-a produs pe raza localității Tișița, în apropiere de Mărășești.

Accident spectaculos pe Drumul Morții E85: Două persoane rănite, pagube serioase

„O autobasculantă care transporta pietriș s-a răsturnat pe carosabil blocând circulația. Un autoturism aflat în trafic a intrat în coliziune cu aceasta. Intervin 4 echipaje din cadrul I.S.U. Vrancea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Stația de Pompieri Panciu. În urma impactului au rezultat două victime neîncarcerate (șoferii ambelor autovehicule). Victimele au fost preluate în stare conștientă de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, prezente la fața locului”, au anunțat reprezentanții ISU Vrancea.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca pe DN2 – E85 – Mărășești s-a produs un accident rutier. Conform primelor date, un autoturism ar fi intrat in coliziune cu un TIR care transporta pietriș. În urma coliziunii, tirul s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând ambele sensuri. A rezultat rănirea a două persoane, conform apelului una dintre acestea fiind încarcerată. Traficul auto a fost deviat pe ruta Mărășești – Modruzeni- DN 24- Tișița”, a transmis și IPJ Vrancea.

DN2/E85 nu a fost supranumit Drumul Morții degeaba. Renumele trist a fost câștigat ca urmare a numeroaselor accidente mortale produse aici. Recent, DN2 a fost declarat cel mai mortal drum din România în 2020, după ce 147 de accidente s-au produs aici anul trecut, în care și-au pierdut viața 67 de persoane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide