Accident spectaculos. A zburat cu mașina peste 50 de metri și nu a pățit nimic. BMW-ul i-a salvat viața

Autor: David Andrei 07 iul. 2020 Știri auto

Unii șoferi au înger păzitor pe post de pasager în mașină. Iar acest tânăr este sigur unul dintre acei șoferi. S-a convins de acest lucru după ce a decolat, pur și simplu, cu mașina.

GALERIE FOTO

Un șofer în vârstă de 28 de ani este autorul celui mai spectaculos accident al anului. Incidentul a avut loc în Brampton, un oraș din provincia canadiană Ontario.

Tânărul a pierdut controlul vehiculului. Mașina a lovit o bordură, a ieșit de pe carosabil și a fost practic catapultată într-un gard. Vehiculul a continuat să se rostogolească. În goana de-a dura a lovit o mașină parcată, a culcat la pământ mai mulți copaci care i-au ieșit în cale și s-a oprit, în cele din urmă, pe strada paralelă cu aceea pe care se deplasa.

Pe filmare se vede un nor de praf ridicat de “ghiuleaua” motorizată și se pot observa cum anvelope și mai multe bucăți de caroserie se desprind și se împrăștie în jur.

Cei care au văzut accidentul au apelat numărul de urgență. Salvatorilor nu le-a venit să creadă. Deși mașina devenise doar o grămadă de fiare, din care părea aproape imposibil să recunoască marca sau modelul, șoferul suferise doar câteva răni minore. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și externat în aceeași zi.

Șoferul de BMW nu va scăpa nepedepsit după acest accident

Se pare că mașina sa era un BMW M135i. Această versiune are motor M TwinPower Turbo cu patru cilindri, care dezvoltă 306 cai putere și 450 Nm. Și tocmai a demonstrat de ce a primit cinci stele la testele de siguranță.

Deși a scăpat teafăr și nevătămat, șoferul are totuși un motiv de îngrijorare. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și eliberat. Din primele cercetări, principala cauză a accidentului a fost maniera periculoasă în șoferul a operat autovehiculul, susțin autoritățile.

Șoferul se va prezenta în fața instanței pe 16 septembrie. Întregul incident a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide