Accident surprins în direct la televizor, chiar atunci când reporterul vorbea despre cât de periculoasă este intersecția

Autor: Adrian Somai acum o lună Știri auto

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a fost surprins în direct în timpul unui reportaj al televiziunii naționale într-o intersecție din comuna Gâdinți.

“Aceasta este una dintre cele mai periculoase intersecții” – așa își începea un jurnalist al televiziunii naționale reportajul din comuna Gâdinți. Nu a mai apucat însă să continue cu ceea ce avea de zis, trei mașini ciocnindu-se chiar în fața lui. Astfel, accidentul a fost surprins în direct pe camerele televiziunii, putând fi văzut de toți cei de acasă!

Comuna Gâdinți a devenit deja celebră în ultima vreme din cauza acestei intersecții în care au avut loc numeroase accidente rutiere. Și nu orice fel de accidente, unele dintre ele fiind cu adevărat tragice. Cel mai recent accident grav petrecut în această intersecție a avut loc în data de 14 august, atunci când o persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite.

Realitatea a făcut că un nou accident să fie surprins chiar în timpul unui reportaj de televiziune filmat în aceasta intersecție. Reporterul TVR Iași a reacționat pe loc, indreptandu-se rapid către mașinile implicate în accident pentru a se interesa dacă șoferii sunt în regulă.

Nu există semafoare în intersecție

După prăbușirea podului de la Luțca de la începutul lunii iunie, intersecția din comuna Gâdinți s-a aglomerat foarte tare, numărul accidentelor rutiere crescând semnificativ. Interesant este faptul că autoritățile locale au refuzat ajutorul MAPN, care s-a oferit să construiască un pod provizoriu din pontoane. Mai mult decât atât, conducerea DRDP – CNAIR Iași și prefectul Adrian Niță au dat în mai multe rânduri asigurări că în intersecție vor fi montate semafoare.

DRDP Iași nu are însă semafoare în stoc, iar procesul de achiziție publică a acestor semafoare s-a dovedit a fi destul de anevoios, astfel că intersecția a rămas nesemaforizata în tot acest timp. Accidentele nu așteaptă însă că autoritățile să se miște într-un fel sau altul, evenimentul descris în rândurile anterioare fiind cel mai bun exemplu în acest sens.

VIDEO:


Sursa foto: Youtube


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide