Accident teribil pe o șosea din Harghita. Două camioane s-au lovit frontal

Autor: David Andrei 26 nov. 2020 Știri auto

Un accident teribil a avut loc în această dimineață pe o șosea din Harghita. Două camioane s-au lovit frontal. Ambii conducători auto au rămas încarcerați. Unul dintre cei doi a murit pe loc.

GALERIE FOTO

Impactul dintre cele două camioane a avut loc în dimineața zilei de 26 noiembrie, pe DN 13B Gheorgheni-Praid, în zona localității Joseni din județul Harghita. Cele două vehicule care transportau marfă s-au lovit frontal. Prins în cabina transformată într-o grămadă de fiare, unul dintre cei doi conducători auto a murit pe loc.

Cel de-al doilea șofer a fost rănit ușor, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Harghita. Acesta din urmă a fost extras din autovehicul, a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior, a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal Gheorgheni, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Alina Ciobotariu.

La scurt timp după impactul violent, la fața locului au intervenit și două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanță SMURD.

Circulația în zonă a fost blocată temporar după impactul dintre cele două camioane

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers după impactul frontal dintre cele două camioane, care a avut loc pe o șosea din județul Harghita.

Echipajele de poliție sosite la fața locului au efectuat cercetări la fața locului pentru a afla circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Ancheta în acest caz continuă. Polițiștii au încercat să fluidizeze traficul până la deblocarea drumului.

Cei care au văzut camioanele distruse în urma impactului iau în calcul ipoteza potrivit căreia unul dintre cei doi șoferi să fi adormit la volan. Incidentul a avut loc în primele ore ale dimineții, iar șoseaua nu era aglomerată. Niciun alt vehicul nu a fost implicat în acest incident rutier. Astfel, ipoteza unei depășiri nu poate fi luată în calcul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide