O mașină a fost pulverizată după impactul cu un TIR – FOTO

Autor: ProMotor 07 feb. 2021 Știri auto

În accidentul care a avut loc, sâmbătă, 6 februarie, pe şoseaua care leagă Şag de Jebel a fost implicat un TIR şi un autoturism în care se afla doar cel de la volan.

Şoferul autoturismului a condus pe DN 59 dinspre localitatea Şag în direcţia Jebel, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un TIR care circula regulamentar, anunţă cei de la IPJ Timiş.

Impactul dintre TIR și autoturism a fost extrem de violent

Din maşină a rămas doar un morman de fiare. Şoferul a decedat pe loc. Pompierii de la ISU Timiş ajunşi la faţa locului au intervenit cu o autospecială de descarcerare, scrie Adevarul.ro.

”La ora 17:27, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier între localitățile Șag și Jebel. La fața locului s-au deplasat de urgență o autosepcială de primă intervenție, o autosepcială de descarcerare, un echipaj SMURD și 7 pompieri. În accident a fost implicat un autotren și un autoturism în care se afla doar șoferul. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Din nefericire, medicul sosit la fața locului a constatat decesul victimei încarcerate” a declarat un reprezentant al ISU Timiș.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

O mașină a fost a fost pulverizată după impactul cu un TIR - FOTO

Un alt accident spectaculos s-a petrecut tot lângă Timișoara. Două TIR-uri au fost pulverizate

Un alt accident spectaculos s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri pe autostrada A1 între Timișoara și Lugoj. Două TIR-uri au fost pulverizate după ce șoferul unuia dintre ele a oprit pe banda de urgență iar cel de-al doilea l-a lovit din spate. Cauza cea mai probabilă a accidentului, potrivit polițiștilor, a fost oboseala celor doi conducători auto.

Atât primul șofer, care a ratat ieșirea de pe autostradă și a oprit pe banda de urgență a autostrăzii, cât și al doilea șofer, care nu a observat TIR-ul oprit, poartă responsabilitatea acestui accident. Șoferii de TIR conduc adesea perioade lungi de timp, chiar dacă legea prevede respectarea unor perioade strictă de odihnă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Timiș



Comentarii
Inchide