Accident tragic lângă Vatra Dornei: Un copac a căzut peste o mașină aflată în mers – VIDEO

Autor: George Cristea 04 feb. 2021 Știri auto

Un accident tragic s-a produs joi, pe DN17, lângă Vatra Dornei. Un copac a căzut peste o mașină aflată în mers, provocând moartea pasagerei aflate pe scaunul din dreapta șoferului.

Intră în Galeria FOTO

O mașină aparținând unei familii din București a fost lovită de un copac rupt de vânt pe DN17 în județul Suceava, în zona localității Iacobeni. Familia se afla în concediu și se deplasa spre Vatra Dornei în momentul în care un copac rupt de vânt de pe partea stângă a drumului a căzut pe mașină.

În mașina lovită de copac se aflau soțul, la volan, soția, pe locul din dreapta față și doi copii, pe locurile din spate. Bărbatul și cei doi copii au au reușit să iasă din mașină, dar femeia a rămas încarcerată. În ciuda eforturilor echipelor de salvare, aceasta nu a mai putut fi salvată, fiind pronunțat decesul. Din fotografii se vede că acoperișul mașinii a fost deformat semnificativ pe partea femeii. Dimensiunile copacului nu lasă niciun dubiu asupra severității loviturii.

Accident tragic lângă Vatra Dornei: O femeie a murit după ce un copac a căzut peste o mașină

„Conducătorul auto de 44 ani din București, aflat în concediu împreuna cu familia (soția si doi copii minori) conducea autoturismul din direcția Iacobeni către Vatra Dornei. Ajuns la km 153+650 metri, de pe versantul din partea stânga a direcției de mers, datorită vântului, s-a rupt un arbore care a căzut pe cupola autoturismului”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

„Județul Suceava este vizat de un cod portocaliu de vânt, însă nu este clar dacă arborele a căzut din cauza rafalelor. Este un copac masiv, bătrân și este singurul doborât în zonă”, a declarat pentru Digi24 Alin Găleată, purtător de cuvânt la ISU Suceava.

Recent s-au înregistrat căderi de arbori pe carosabil și pe DN 117A, în zona localității Ciumârna din județul Suceava, au anunțat și cei de la compania națională de drumuri CNAIR.

Terenul de unde a căzut copacul ar fi în proprietate privată, însă starea drumurilor trebuie verificată periodic de autorități. Într-un caz similar, petrecut în 2010, compania de drumuri a fost obligată de instanță să plătească despăgubiri unei familii a cărei mașină a fost distrusă de un copac căzut.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Radio Dorna / ISU Suceava



Comentarii
Inchide