Un autoturism a fost lovit de tren la Rădăuți. În mașină se aflau cinci persoane – VIDEO

Autor: Marius Vișan 30 iun. 2021 Știri auto

Un autoturism  a fost lovit de tren marți (29 iunie) în Bucovina. În urma impactului patru persoane au ajuns la spital.

Coliziunea s-a produs pe raza municipiului Rădăuți, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, citat de site-ul News Bucovina.

În accident a fost implicat trenul Suceava-Putna și un autoturism în care se aflau cinci persoane, dintre care doi copii. Toate persoanele aflate în mașină au primit îngrijiri medicale, având răni ușoare. Nimeni nu a rămas încarcerat.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu modulul SMURD (autospeciala de descarcerare+ambulanță B2), cu sprijinul unui echipaj de Ambulanță Județean. În final, patru persoane, respectiv trei adulți și un copil, au fost duse la spital cu leziuni minore.

În urmă cu o zi un alt autoturism a fost acroșat de un tren în Giurgiu

În cursul zilei de 28 iunie, un autoturism a fost acroșat de un tren care transporta călători în localitatea Oncești, județul Giurgiu. În autoturism se afla o singură persoană. Aceasta a refuzat transportul la unitatea medicală din zonă.

”Un autoturism a fost acroșat de un tren de transport călători în localitatea Oncești, în zona haltei din localitate. La fața locului s-a deplasat o autospecială cu trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu pentru asigurare măsuri PSI specifice. O singură persoană implicată, doar șoferul, care a fost monitorizată la fața locului de către un echipaj SAJ GR, însă, neavând traumatisme, acesta a refuzat transportul la spital. Vârstă aproximativă a conducătorului auto este de 65 ani. Traficul feroviar este blocat momentan”, se arată în comunicatul emis de autorități la scurt timp după producerea incidentului.

Din imaginile făcute la locul incidentului putem vedea că nu existau bariere. Intersecția era prevăzută doar cu indicatoare și sistem de semnalizare acustică și vizuală. Nu știm dacă acestea erau funcționale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Suceava


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide