Un autoturism a fost acroșat de un tren în Giurgiu – FOTO

Autor: Marius Vișan 28 iun. 2021 Știri auto
Un autoturism a fost acroșat de un tren în Giurgiu – FOTO

În cursul zilei de astăzi, 28 iunie, un autoturism a fost acroșat de un tren de transport călători în localitatea Oncești, județul Giurgiu. Conform primelor informații, în autoturism se afla o singură persoană. Aceasta a refuzat transportul la unitatea medicală din zonă.

”În urmă cu puțin timp un autoturism a fost acroșat de un tren de transport călători în localitatea Oncești, în zona haltei din localitate. La fața locului s-a deplasat o autospecială cu trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu pentru asigurare măsuri PSI specifice.

O singură persoană implicată, doar șoferul, care a fost monitorizată la fața locului de către un echipaj SAJ GR, însă, neavând traumatisme, acesta a refuzat transportul la spital. Vârstă aproximativă a conducătorului auto este de 65 ani. Traficul feroviar este blocat momentan”, se arată în comunicatul emis de autorități la scurt timp după producerea incidentului.

Din imaginile făcute la locul incidentului putem vedea că nu existau bariere. Intersecția era prevăzută doar cu indicatoare și sistem de semnalizare acustică și vizuală. Nu știm dacă acestea erau funcționale.

Polițiștii  continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Un incident asemănător a avut loc în județul Ilfov

În data de 26 iunie a avut loc un accident mortal pe calea ferată între localitățile Dimieni și Tunari, în județul Ilfov. Un tren care circula pe ruta Galați – București a acroșat un autoturism. S-a întâmplat la o trecere la nivel cu calea ferată. În urma impactului șoferul a decedat.

Polițiștii au constatat faptul că, la o trecere la nivel cu calea ferată din satul Dimieni, comuna Tunari, un tren a lovit un autovehicul. În autoturism se afla un bărbat. Echipajele SMURD, care au intervenit la fața locului, au declarat decesul persoanei din autovehicul. Trecerea la nivel cu calea ferată este semnalizată cu crucea Sfântului Andrei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide