Zi cu accidente grave la Iași. Un tramvai a fost lovit de un TIR și carambol cu șapte mașini implicate

Autor: David Andrei 28 mai 2021 Știri auto

A fost o zi grea pentru echipajele de intervenție la Iași. Acestea au fost nevoite să intervină în cazul unor accidente grave, care s-au produs aproape simultan. Un tramvai a rămas fără cabină după ce a fost lovit de un TIR, iar o mașină a lovit în plin mai multe autoturisme care așteptau la semafor.

GALERIE FOTO

Două accidente grave au avut loc aproape simultan la Iași. Un tramvai a fost lovit în partea frontală de un TIR, în zona Baza 3, vineri, 28 mai, în jurul orei 12:45. Este chiar zona în care întorc tramvaiele, în apropierea a două centre comerciale mari.

Un bărbat aflat la volanul autotrenului nu a acordat prioritate mijlocului de transport în comun. Potrivit reprezentanților Companiei de Transport Public Iași, vatmanul ar fi plecat din rond pe culoarea verde a semaforului. Tramvaiul său a fost acroșat de TIR la schimbarea direcției de mers.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma impactului. Chiar și vatmanul a scăpat teafăr, deși partea frontală a tramvaiului pe care îl manevra a fost distrusă complet.

În urma acestui accident, circulația tramvaielor de pe traseele 1b, 7 și 11 a fost afectată pentru aproximativ 40 de minute, a transmis purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport Public Iași, Carmen Ghercă.

VIDEO:

 

Două accidente la Iași, unul soldat cu răniți

Tot în jurul orei prânzului și tot la Iași, un alt accident s-a produs, de această dată, în centrul orașului. Un șofer a pierdut controlul direcției, a ajuns pe contrasens și a lovit în plin mai multe mașini care așteptau la semafor. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Independenței, în zona Spitalului Sf. Spiridon.

În urma impactului, două femei au suferit răni minore și au ajuns la spitalul din apropiere. Au fost răniți și doi copii, cu vârste de 4, respectiv 7 ani, aflați în două dintre cele șapte mașini avariate. Aceștia au fost transportați la Spitalul Sfânta Maria.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video Alo Iași/Ziarul de Iași



Comentarii
Inchide