Accidentul în care a fost implicată mașina care i-a aparținut lui Lewis Hamilton a fost surprins de o cameră de bord – VIDEO

Autor: Promotor 26 aug. 2023 Știri auto

Exemplarul unicat Pagani Zonda 760 LH, care i-a aparținut lui Lewis Hamilton, a fost implicat într-un accident. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului după ce a accelerat prea puternic.

Săptămâna trecută, exemplarul unicat Pagani Zonda 760 LH deținut anterior de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a fost grav avariat într-un accident în Marea Britanie. Acum, imagini de la o mașină care urmărea Pagani-ul au apărut online, arătând momentul accidentului, dezvăluind exact cum s-a produs acesta.

Potrivit Carscoops, accidentul a avut loc la scurt timp după ce șoferul a intrat în tunelul Panmaenbach de pe autostrada A55 din Conwy, Țara Galilor de Nord. În videoclip, putem vedea și auzi că șoferul a călcat agresiv accelerația supercar-ului italian de îndată ce a ajuns în tunel. Probabil voia să se delecteze cu sunetul scos de motorul V12 de sub capotă, dar lucrurile nu au mers conform planului.

Exemplarul unicat Pagani Zonda, care i-a aparținut lui Lewis Hamilton, a suferit daune serioase

În momentul în care auzim motorul mașinii turându-se, roțile din spate pierd aderența, iar mașina se îndreaptă spre stânga, lovind în peretele tunelului. Apoi sare pe cele două benzi ale tunelului și lovește partea dreaptă a tunelului, ceea ce explică modul în care mașina a reușit să sufere daune mari atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă.

Imediat după accident, șoferul oprește Pagani-ul și poate fi văzut coborând, semnalând celorlalți participanți la drum că nu este rănit. Din imaginile postate pe rețelele sociale, putem vedea că mașina a suferit avarii serioase. Panoul frontal și roata din față de pe partea șoferului au fost grav avariate și că parbrizul a fost crăpat. Putem vedea, de asemenea, că ambele roți de pe partea pasagerului au fost împinse de pe pozițiile originale, ceea ce indică faptul că mașina a suferit daune grave și la suspensie în urma impactului.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ethan Gale / Instagram



Comentarii
Inchide