Aceasta este mașina cu cele mai ciudate roți din lume!

Autor: ProMotor 24 feb. 2020 Știri auto

Ei sunt americanii care au vrut să reinventeze roata! Un vlogger din Statele Unite și-a echipat mașina, un Ford F350, cu cele mai ciudate roți din lume. Dar experimentul s-a dovedit a fi un eșec.

Galerie foto

Pick-up-ul a primit punți speciale și o suspensie nouă pentru a putea fi echipat cu roțile metalice bizare. Spițele roților, vopsite în alb și roșu, par a fi mai degrabă niște spini.

Mașina pleacă greoi de pe loc, parcurge câțiva metri și spinii încep să se îndoaie. Când cel aflat la volan o turează încercând să avanseze, roțile par să are terenul înghețat. Un pick-up cu roti duble îl scoate din impas.

Când cuplează sistemul de tracțiune integrală, pick-up-ul pare să aibă mai multe șanse să avanseze. Roțile seceră tot ce întâlnesc în cale: iarbă, tufișuri și chiar mici arbuști. Mai mult, aruncă pietre în toate direcțiile. Dar câteva minute mai târziu, roțile montate pe puntea spate, sunt compromise: s-au deformat și chiar s-au rupt.

Odată ajuns în noroi, pick-up-ul nu mai are nicio șansă și are nevoie de scripeți și din nou, de ajutorul celuilalt pick-up, pentru a ieși de acolo. Dar nici această operațiune nu este deloc ușoară, pentru că roțile din spini se înfig adânc în noroi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide