Acesta ar putea fi noul Volkswagen Tiguan

Autor: Ionuț Vîlciu 22 nov. 2022 Știri auto

Volkswagen Tiguan este unul dintre cele mai populare modele ale producătorului german. Afla deja la a doua generație, acesta ar putea primi un înlocuitor.

Actuala generație a lui Volkswagen Tiguan este pe piață de aproximativ șase ani. Modelul ar putea fi înlocuit în următorii ani cu o nouă versiune, scrie Autoevolution.

Acest lucru rămâne o necunoscută până la momentul în care producătorul va face anunțul oficial. Cu toate acestea, mașina a fost surprinsă în teste, iar oamenii nu și-au putut opri imaginația. Astfel au apărut diferite interpretări, iar acest set de imagini ne arată o nouă interpretare a designului pe care l-ar putea avea noua generație a SUV-ului.

Cum ar putea arăta noul Volkswagen Tiguan?

Aceste imagini sunt create de artistul grafic kdesignag. Artistul a folosit câteva elemente de design de la diverse modele VW, creând un aspect destul de interesant care nu are nimic de-a face cu actualul Tiguan.

Artistul grafic a folosit ca bază pentru acest design noul Volkswagen ID.4, dar a folosit și câteva elemente și de la actuala generație de Golf. De asemenea, partea din spate pare că folosește un design adaptat al stopurilor întâlnite pe Volkswagen T-Cross, un crossover de clasă mică.

Deocamdată nu există date despre noua generație a SUV-ului Tiguan. Vom vedea dacă SUV-ul va veni în variante complet electrice sau cu trenuri de rulare exclusiv hibride.

Volkswagen Tiguan are ceva concurență în piața actuală. Printre rivalii săi se numără Hyundai Santa Fe sau Nissan X-Trail. Există concurență și din cadrul grupului prin intermediul lui Seat Ateca, Skoda Kodiaq sau Audi Q5. Mai multe informații vom primi la momentul potrivit, iar noul model ar putea sta la baza suratelor din grup.

Deocamdată, generația curentă de Tiguan încă se vinde, iar în România are prețuri care încep de la 30.634 de euro. Mai există și varianta ceva mai mare, numită Allspace, care costă de 36.604 de euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KDesign AG – (@kdesignag)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: KDesign AG


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide