Noul Volkswagen Tiguan Allspace – Pentru familiile numeroase

Noul Volkswagen Tiguan Allspace vine cu tehnologie actualizată. Versiunea dedicată familiilor numeroase a crescut în dimensiuni și a primit dotări noi

GALERIE FOTO

Noul Volkswagen Tiguan Allspace își urmează “fratele” cu ampatament standard, care a trecut printr-un facelift în toamna anului trecut. Astfel, și versiunea cu ampatament lung vine cu un design revizuit, cu sisteme noi de asistență și dotări noi.

Interiorul său modular permite transportul a până la șapte persoane sau oferă un spațiu de 1.920 de litri pentru bagaje în configurația cu cinci locuri, când bancheta este rabatată. Cel de-al treilea rând de scaune poate fi comandat contra cost și este o opțiune rară în acest segment. Cu cele șapte locuri, spațiul rezervat bagajelor este cuprins între 700 și 1.755 de litri, în funcție de spătarele rabatate. Spătarele locurilor din cel de-al treilea rând se pot rabata identic cu cele ale locurilor din rândul al doilea și creează astfel o suprafață plană.

Tiguan Allspace a crescut în dimensiuni. Este cu 22 de milimetri mai lung, ajungând acum la 4.723 de milimetri.

Grila modelului a primit un design nou și este flancată de farurile cu semnătura luminoasă tipică modelului. În premieră își fac apariția în gamă farurile IQ.Light LED matrix. O bandă luminoasă LED străbate grila, unind farurile și noul logo al brand-ului.

Noul Volkswgen Tiguan Allspace – gama de motorizare

Clienții pot alege una dintre cele trei versiuni pe benzină și cele două diesel. Versiunile superioae vin cu transmisia automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj și cu sistemul de tracțiune integrală 4Motion.

Trei linii de echipare sunt disponibile. Este vorba despre Life, Elegance și R-Line. Prima dintre ele aduce o serie de elemente cromate, care îi asigură modelului un look sportiv. Cei care preferă o abordare mai sportivă pot alege echiparea R-Line. Aceasta propune un volan sport multifuncțional îmbrăcat în piele, finisaje în Carbon Grey, sistemul Digital Cockpit Pro și jante de 19 sau 20 de inci.

Clienții pot selecta și scaunele față ergoActive cu funcție de masaj și suport lombar reglabil. Un nou modul digital permite controlul sistemului de aer condiționat, al încălzirii și ventilației. Panourile tactile iau astfel locul butoanelor fizice. Opțional este și head-up display-ul care aduce informațiile relevante cu privire la rulare în câmpul vizual al șoferului.

Sunt disponibile și noi sisteme multimedia. În funcție de echiparea comandată, acestea permit control vocal, acces la servicii de streaming și personalizare, dar și conexiune Apple CarPlay și Android Auto.

Pe lista de dotări opționale se regăsește sistemul audio premium Harman Kardon.

Tiguan Allspace mizează pe succesul predecesorului său. De la apariția sa pe piață, în anul 2017, 1,5 milioane de unități au fost vândute la nivel global.

VIDEO:

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide