Celebrul activist de mediu Daniel Bodnar a suferit un accident grav. Are fractură de coloană!

Autor: David Andrei 19 ian. 2021 Știri auto

Celebrul activist de mediu Daniel Bodnar a suferit un accident rutier grav. Acesta are fractură de coloană și nu-și simte picioarele.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți pe raza comunei Sucevița, în jurul orei 2:20. Bărbatul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în cursul nopții, scrie Monitorulsv.ro.

Acesta era pasager în autoturismul condus de un alt activist de mediu, Daniel Ghinghiloschi, în vârstă de 24 de ani. Din primele cercetări, acesta a pierdut controlul autoturismului, un BMW. Mașina s-a izbit violent de un podeț, apoi de poarta unei case și un indicator rutier și s-a oprit într-un șanț de pe marginea drumului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, echipajul de poliție a ajuns la fața locului la patru minute de la apelul primit la 112. Cel care a apelat numărul de urgență a fost șoferul. Acesta a suferit doar răni minore. Pasagerul său însă, a fost diagnosticat ulterior cu fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă.

Autoturismul implicat în accidentul care a avut loc pe DN 17A, avea volanul pe dreapta și era înmatriculat în Marea Britanie. Pentru că poliția a avut dubii în privința persoanei aflate la volan, ambii ocupanți ai autoturismului au fost testați cu etilotestul. În cazul lui Daniel Bodnar, aparatul a arătat o concentrație de 0,05 mg/l alcool în aerul expirat. Valoarea este aproape de marja de eroare și nu are importanță juridică în condițiile în care ancheta va arăta că acesta a fost pasager.

Daniel Bodnar – șanse mici de a-și reveni complet

Daniel Bodnar nu își simte picioarele, iar medicii spun că există riscul ca acesta să rămână paralizat. Pe pagina sa de Facebook, familia anunță că bărbatul urmează să fie operat.

Daniel Bodnar este celebru în domeniul în care activează. Acesta îi urmărește pe cei care transportă lemne tăiate ilegal din pădurile din județul Suceava. De mai multe ori, Bodnar a fost atacat de hoții de lemne. În luna septembrie a anului trecut, hoții de lemne i-au spart luneta mașinii, un BMW X6, și un geam al casei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: MonitorulSV.ro



Comentarii
Inchide