Trei persoane au murit într-un BMW cu volan pe dreapta, care a împins un camion în râpă

Autor: David Andrei 12 ian. 2021 Știri auto

Trei persoane au murit într-un BMW cu volan pe dreapta. În urma impactului, un camion încărcat cu butelii cu oxigen a căzut într-o râpă.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe DN7, pe Dealul Drăganului, în județul Argeș, între localitățile Drăganu și Cotmeana. Șoferul unui autoturism marca BMW cu volan pe dreapta și înmatriculat în Anglia, ar fi încercat să o depășire. Din sens opus se apropia un camion care circula regulamentar. Sedanul german și vehiculul de mare tonaj s-au ciocnit, iar acesta din urmă s-a prăbușit într-o râpă.

Cum s-a întâmplat accidentul în care au murit cei trei bărbați aflați într-un BMW cu volan pe dreapta?

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, se arată că Beniamin F., în vârstă de 29 de ani, din Miercurea Sibiului, județul  Sibiu, se deplasa dinspre Pitești către Râmnicu Vâlcea, la volanul unui BMW Seria 7. Acesta conducea cu viteză, în ciuda faptului că asfaltul era ud. Autoturismul a încercat să depășească o Dacia Duster, a intrat în coliziune cu un camion care transporta 118 butelii cu oxigen. În urma impactului, camionul s-a răsturnat în râpă, la aproximativ 30 de metri de carosabil. Buteliile s-au împrăștiat pe asfalt.

BMW-ul cu numere de Anglia a fost distrus aproape complet în impact. Șoferul și pasagerul din spate, un tânăr în vârstă de 25 de ani, au fost aruncați din mașină. Acestea au fost preluate de ambulanță, dar s-au stins in viață la Spitalul de Urgență din Pitești, la scurt timp după accident. Un alt pasager, aflat pe locul din stânga, a rămas încarcerat. Acesta a fost scos fără suflare dintre fiarele contorsionate.

Șoferul camionului a reușit să iasă singur din cabină. Acesta a suferit răni minore și nu a fost transportat la spital. Și Duster-ul, condus de un bărbat de 36 de ani din Pitești, a fost lovit. Conducătorul auto nu a fost rănit.

Pompierii au adunat buteliile de oxigen care au ajuns pe carosabil și în afara acestuia și au luat măsurile necesare pentru evitarea producerii unei explozii. Traficul rutier a fost oprit complet până la degajarea zonei.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide