Actorul american care n-a avut loc în Porsche Taycan. Acum scenariul filmului trebuie schimbat

Autor: David Andrei acum 6 luni Știri

Scenariul unui film trebuie schimbat pentru că actorul american care joacă rolul principal nu are loc în Porsche Taycan. Cum a blocat Dwayne Johnson filmările la pelicula Red Notice?

GALERIE FOTO

Măsoară 1,96 metri în înălțime și are 118 kilograme. Un lucru este clar: Porsche Taycan nu este făcut pentru șoferi ca Dwayne Johnson. Este și motivul pentru care filmările la cel mai recent film al său, Red Notice, au ajuns într-un moment critic. Echipa trebuie să schimbe scenariul pentru ca actorul gigant să nu fie nevoit să urce în mașina sport.

Chiar Dwayne Johnson a fost cel care a făcut anunțul, într-o manieră amuzantă, pe contul său de Instagram. “Șiiiii ghiciți cine este prea mare pentru a avea loc în această mașină sport. Acum trebuie să schimbăm întreaga secvență”, a povestit actorul. Acesta a postat pe rețeaua de socializare și o fotografie cu el lângă mașină. Regizorul Rawson Thurber apare și el în imagine, încercând să-și dea seama care este unghiul potrivit, în așa fel încât cei care urmăresc filmul, să nu-și dea seama că Dwayne Johnson n-a avut loc în mașină.

Filmările au loc în Statele Unite și în Italia. Alături de The Rock, apar în filmul de acțiune și Ryan Reynolds, dar și “Wonder Woman” Gal Gadot.

Porsche Taycan și Dwayne Johnson, pur și simplu, nu se potrivesc

The Rock dezvăluie că secvențele cu Porsche Taycan vor face parte dintr-o scenă nebună de urmărire. Actorul explică și faptul că livrarea mașinii pe platou a fost extreme de costisitoare și a implicat o adevărată desfășurare de forțe.

Dar planurile producătorilor au fost date peste cap pentru că actorul nu are o constituție potrivită pentru o astfel de mașină sport. “Nu este prima dată când mi se întâmplă așa ceva”, povestește cu amărăciune starul de la Hollywood. Acesta mizează pe creativitatea echipei de filmare pentru ca lucrurile să meargă bine în continuare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)Comentarii
Inchide