Actorul spaniol din parodia ”Confesiunile unui samsar” a murit la vârsta de 65 de ani

Autor: Marius Vișan 29 apr. 2021 Știri auto

În urmă cu câțiva ani, a apărut în mediul online un clip denumit ”Confesiunile unui samsar”. Materialul video s-a viralizat rapid. Respectivul clip era o parodie în care personajul principal era spaniolul Juan Joya Borja.

Cei de la site-ul VeziCatFace.ro au editat unul din materialele video în care Juan Joya Borja povestea o întâmplare din viața sa, doar că au modificat subtitrarea cu povestea pe care cu toții am auzit despre mașinile aduse din Germania, care au fost conduse de o bunicuță.

De fapt, videoclipul original cu momentul cu râsul isteric este din 2007, iar Juan Joya Borja povestea la acel moment prima sa zi de muncă la un restaurant de lângă ocean.

Clipul stârnește hohote de râs chiar și acum, la mai bine de 4 ani de când a fost postat pe internet.

VIDEO

Juan Joya Borja s-a stins din viață

Vestea tristă este că popularul actor şi om de televiziune Juan Joya Borja, mai cunoscut sub numele de „El Risitas”, a murit la spitalul Virgen del Rocío din Sevilla.

„El Risitas” a fost transferat de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat din luna septembrie a anului trecut, la Spitalul Universitar Virgen del Rocío, după o recidivă bruscă a bolii sale, relatează Mediafax.

Îndrăgitul om de televiziune a încetat din viaţă la scurt timp după transfer.

Juan Joya Borja a ajuns cunoscut în anii 2000 cu apariţiile sale la programele „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde şi-a povestit experienţele alături de acum defunctul „El Peíto”. Râsul, glumele, personalitatea şi celebrul său slogan „cuñaooo” i-au adus porecla „El Risitas”.

Actorul a ajuns faimos la nivel internaţional în urma unui videoclip ce s-a viralizat pe Reddit în 2014. Râsul său unic a făcut înconjurul lumii, iar suprapunerea sa cu diferite texte amuzante a creat numeroase clipuri virale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură foto: VeziCatFace.ro / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide