Adio, blocaje pe Valea Prahovei! Când vom putea merge la munte cu Trenurile Zăpezii?

Autor: Elena Luchian 31 dec. 2020 Știri auto

Și în această vacanță s-au înregistrat valori crescute ale traficului pe DN1. Mii de români petrec sărbătorile pe pârtie, în ciuda restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Dar când vom putea merge la munte cu Trenurile Zăpezii, ca să scăpăm de blocajele rutiere de pe Valea Prahovei?

GALERIE FOTO

Cei care plănuiesc să ajungă la munte în această iarnă primesc acum o veste bună. Pe 4 ianuarie pornesc la drum Trenurile Zăpezii. Călătorii vor beneficia de reduceri de 25% la biletele pentru trenurile care se îndreaptă către stațiunile montane de pe Valea Prahovei sau Vatra Dornei.

Reducerea este valabilă de luni până joi pentru trenurile cu rută directă, la clasa a 2-a. Aceasta se aplică doar călătoriilor cu trenurile InterRegio ce au ca puncte de plecare sau de destinație una dintre stațiile: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi sau Vatra Dornei.

Vestea este excelentă pentru cei care evită stațiunile de pe Valea Prahovei, din cauza aglomerației pe DN1. În această perioadă s-au înregistrat valori crescute de trafic pe E60. Acest lucru se întâmplă în ciuda restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Cât costă drumul de la București la munte?

“Poți transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toți prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur și simplu, cu laptopul sau cartea ta preferată. Și totul la un preț cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri și mai mari pentru deplasările la sfârșit de săptămână, între stațiuni”, a declarat Dan M. Costescudirector general CFR Călători.

Călătorii pot ajunge de la București la Predeal, de exemplu, cu 30,60 de lei. Biletul este astfel cu 8,90 de lei mai mic decât de obicei.

Cei care vor să ajungă din Capitală pe Vatra Dornei vor plăti 40,35 de lei, în loc de 52,40 de lei ca până acum.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide