Trafic blocat pe DN-1 între Azuga și Predeal. Un TIR cu electrocasnice a ajuns în șanț

Autor: David Andrei 02 nov. 2020 Știri auto

Trafic blocat ore bune pe DN-1 între Azuga și Predeal la început de săptămână. Cabina unui TIR plin cu electrocasnice a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Remorca sa a blocat cele două sensuri de circulație. În zonă există o singură bandă pentru fiecare dintre cele două sensuri de mers.

GALERIE FOTO

Un TIR încărcat cu electrocasnice a ajuns parțial în șanț pe Drumul Național 1, între Azuga și Predeal. Traficul a fost restricționat ore bune pe ambele sensuri.

Din primele cercetări, șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul TIR-ului la kilometrul 139, ieșirea din Predeal spre Azuga. Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că circulația s-a desfășurat, în cele din urmă, alternativ, pe un singur fir, ocolind remorca ce ajunsese poziționată perpendicular pe carosabil. Mai multe echipaje de poliție au dirijat circulația. La fața locului a ajuns și un utilaj de la Drumuri Naționale pentru a repune autotrenul pe asfalt.

Nu s-au înregistrat victime și, având în vedere poziția în care a ajuns remorca în urma incidentului, pagubele produse electrocasnicelor transportate ar trebui să fie minime.

Traficul a revenit la normal în jurul orei 7:40. Se efectuează cercetări pentru a stabili cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul.

DN-1, unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară?

DN-1 este scena unora dintre cele mai grave accidente petrecute pe șoselele patriei. Asfaltul în mare parte bun îi îndeamnă pe conducătorii auto și pe motocicliști să apese pedala de accelerație.

Un participant la trafic care se deplasa pe două roți și-a găsit sfârșitul tot în apropiere de Predeal, iarna trecută. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a intrat în plin într-o mașină care a virat la stânga. Tată a doi copii, consilier local și salvamontist, Rareș Ungureanu nu purta cască de protecție în momentul producerii accidentului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide