Agenţia de presă Mediafax premiază valorile anului la „Gala Mediafax 2014 – Gala valorilor”

Autor: Iulian Dnistran 04 mart. 2014 Știri auto
Agenţia de presă Mediafax premiază valorile anului la „Gala Mediafax 2014 – Gala valorilor”

Valorile brandului Mediafax sunt: credibilitate, autoritate, obiectivitate, exhaustivitate şi promptitudine.

Evenimentul aduce pe scenă oamenii care redau speranţa într-o lume mai bună şi un viitor mai luminos prin faptele lor. Vor fi premiaţi cei care au reuşit să răzbată prin atmosfera densă şi tensionată a anului 2013 cu fapte bune şi realizări deosebite.

La evenimentul de la Ateneul Român din Bucureşti vor fi prezenţi protagoniştii celor mai importante ştiri şi materiale de presă furnizate de Agenţia de presă MEDIAFAX în cursul anului 2013, personalităţi politice, reprezentanţi ai instituţiilor statului, oameni de afaceri, de cultură, sportivi. Cu ei, Mediafax va sărbători valorile după care îşi ghidează întreaga activitate jurnalistică.

Agenţia de presă Mediafax a lansat şi un site special dedicat evenimentului la adresa http://www.mediafax.ro/gala/

Gala Mediafax 2014 beneficiază de sprijinul Alpha BankBancpostRomtelecomCosmoteCertinvestE.ON,  EximturImmofinanzTiriac AutoNNDKPCITRVolksbankRomexpoBergenbierPepsiCo Romania si Nissa– Parteneri Gold.

Televiziunile care doresc să transmită în direct de la eveniment pot lua semnal de la echipa Mediafax. Accesul presei la eveniment se face numai pe baza de acreditare, care poate fi obţinută de la Melania Stoica ([email protected]) sau Anca Ionescu ([email protected]) sau de la punctul de acces presă, prin completarea formularului de acreditare.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania face in prezent parte din cel mai mare grup media din România, Mediafax Group, şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, analize de piaţă, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Mediafax Group este o companie construită în jurul conţinutului şi reuneşte cele mai multe branduri-lideri de piaţă din presa românească.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide