Aglomerație către stațiunile de pe Valea Prahovei. Recomandările polițiștilor

Autor: Daniel Samoilă 24 dec. 2021 Știri auto
Aglomerație către stațiunile de pe Valea Prahovei. Recomandările polițiștilor

Sărbătorile au sosit iar aglomerația și-a făcut prezența pe Drumul Național 1, pe sensul de mers către stațiunile de pe Valea Prahovei.

Centrul Infotrafic atrage atenția că încă de la primele ore ale dimineții se circulă în coloană în localitatea Comarnic.

De asemenea, oamenii legii anunță că în stațiunile de pe Valea Prahovei valorile de trafic sunt normal și se circulă pe un carosabil uscat.

Recomandările polițiștilor pentru a evita aglomerația de pe Valea Prahovei

Polițiștii le recomandă șoferilor să folosească rute alternative pentru a ajunge la destinație și să-și echipeze vehiculele cu anvelope de iarnă.

„Recomandăm conducătorilor auto să-și planifice foarte atent traseul pe care urmează să-l parcurgă, luând în considerarea folosirea unor rute alternative, și să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă, dacă urmează să circule pe tronsoane acoperite cu zăpadă, gheață sau polei”, transmit polițiștii de la Centrul InfoTrafic.

Câteva rute alternative pentru evitarea aglomerației de pe Valea Prahovei ar fi: Bucureşti-Piteşti-Câmpulung-Bran-Braşov, Bucureşti-Târgovişte-Dragoslavele-Bran-Braşov sau Bucureşti-Târgovişte-Pucioasa-Sinaia-Braşov.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide