Ai două zile să-ţi iei Corsa la preţ de Logan

Autor: Marius Vișan 10 mai 2017 Știri auto
Ai două zile să-ţi iei Corsa la preţ de Logan

Pe 12 şi 13 mai Opel a pregătit cea mai mare ofensivă în materie de oferte. În aceste zile Opel are cele mai bune oferte pentru Astra sedan şi Corsa. Oferta specială pentru modelul Astra sedan este de 10.860 euro cu TVA şi prima de casare incluse. Preţul este valabil pentru echiparea Enjoy cu motorizare 1.4 turbo, 140 CP şi cutie de viteze în 6 trepte.

Opel Corsa a primit preţuri speciale care pornesc de la 7.563 euro cu TVA şi prima de casare incluse. Preţul de pornire este valabil pentru caroseria în 5 uşi cu nivel de echipare Enjoy şi motorizare de 1.2. În plus, pentru contractele încheiate prin Impuls Leasing, clienţii beneficiază de finanţare cu 0% dobândă.

Una dintre vedetele incontestabile ale showroom-urilor la acest eveniment va fi Opel Astra, modelul încoronat Maşina Anului în Europa anul trecut.

Un alt model care a fost primit extrem de bine de clienţi este noul Mokka X. SUV-ul subcompact este oferit opţional cu un sistem inteligent de tracţiune integrală, adaptiv, datorită căruia modelul precedent a câştigat de două ori premiul Autovehiculul cu tracţiune integrală al anului în Germania.

În cadrul celor 24 de ore de oferte speciale se regăsesc toate modelele Opel. Mai mult, prin Impuls Leasing, clienţii care achiziţionează autovehicule comerciale Opel –  Combo, Vivaro şi Movano –  au zero costuri lunare timp de 4 luni.

Campania este valabilă până la 30 iunie 2017, mai multe detalii despre condiţiile de finanţare în Euro puteţi afla aici.
Acţiunea Opel 24h a ajuns în 2017 la cea de-a şaptea ediţie consecutivă.

Sistemul OnStar 

De circa 8 luni sunt întâlnite deja în trafic autovehicule Opel echipate cu OnStar. Asistentul personal de service şi conectivitate oferă servicii precum răspunsul automat la impact, diagnoza autovehiculului, căutarea unei locaţii – spre exemplu, cea mai apropiată destinaţie, asistenţă în cazul furtului autovehiculului şi un hotspot Wi-Fi pentru o conectivitate de excepţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide