Al zecelea oraș din România în care ajunge platforma de ridesharing Uber

Autor: Marius Vișan 22 apr. 2021 Știri auto

Platforma de ridesharing Uber va fi disponibilă pentru clienții din Ploiești. Este primul oraș din zona Prahovei în care serviciul se extinde. Aplicația Uber este activă în Ploiești începând din data de 22 aprilie.

Șoferii parteneri din Ploiești sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. În Ploiești, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

Între 22 aprilie și 2 mai, utilizatorii din Ploiești primesc o reducere de 50% din costul a două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/călătorie.

Cu Ploiești aplicația Uber este acum activă în 10 orașe din România

Depunem eforturi pentru a ne extinde și pentru a face tehnologia noastră disponibilă pentru cât mai mulți români. Regiunea Prahovei este una dintre zonele în care plănuiam să ajungem de ceva timp, și ne bucurăm să anunțăm că locuitorii orașului Ploiești vor beneficia acum de curse convenabile și sigure cu Uber. Știm că oamenii sunt în continuă căutare de alternative de transport și suntem încântați că le putem oferi ploieștenilor tehnologia prin care se pot conecta cu șoferii, pentru a ajunge în siguranță la destinație. Colaborăm cu autoritățile locale și vrem să le devenim un partener de încredere și pe termen lung” , a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Compania de ridesharing s-a lansat la București în 2015, și s-a extins rapid la Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. În vara anului 2020, serviciul a devenit disponibil și în Constanța, iar în lunile recente, Uber s-a lansat în Craiova, Galați și Pitești. Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 69 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, disponibilă acum și în Ploiești, informează start-up.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Uber Brasov / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide