Ce alcoolemie arată aparatul după ce bei bere fără alcool? Surpriză mare! VIDEO

Autor: ProMotor acum o lună Știri

Un polițist face furori pe YouTube după ce s-a apucat de vlogging. Cunoscut în mediul online sub numele de Tavi Perțea, polițistul încearcă să îi educe pe șoferii cu ajutorul unor clipuri explicative.

Unul dintre cele mai cunoscute este „Ce alcoolemie iese, de fapt, după ce bei o bere?”. După succesul pe care l-a avut acesta polițistul a mai realizat încă un material despre alcoolemia indicată de aparat după consumul unei beri fără alcool.

Înainte de a consuma doua beri fără alcool el a arătat că aparatul etilotest funcționează perfect, acesta având calibrarea făcută până în luna martie 2021.

După o bere fără alcool cu fructe și o bere fără alcool simplă rezultatul este surprinzător

-Astfel, după consumul unei beri cu aromă de fructe aparatul etilotest arată 0.00 mg/l alcool în aerul expirat;

-După obținerea acestui rezultat vloggerul mai bea încă o bere, și aceasta fără alcool, iar spre surprinderea lui aparatul arată 0.08 mg/l alcool în aerul expirat;

-După un minut bărbatul mai face un test, iar de data aceasta rezultatul este 0.00 mg/l.

„Ultimul video din seria cu alcooltestul din dotarea poliției rutiere! Am păstrat acest vlog pentru final, deoarece este cea mai mare surpriză. Am băut o bere fără alcool cu fructe și o bere fără alcool simplă. Rezultatul înregistrat de etilotest este surprinzător. Veți află dacă este un mit că iese alcoolemie de la berea fără alcool” scrie vloggerul în descrierea clipului postat pe YouTube.

VIDEO

Ce alcoolemie produce o bere normală, cu alcool?

La testarea activă, care are loc la aproximativ două minute de la ultima gură de bere, aparatul arată 0.28 miligrame la litru de alcool pur în aerul expirat.

O alcoolemie cuprinsă între 0.01 și 0.40 miligrame la litru de alcool pur în aerul expirat reprezintă o contravenție și se sancționează cu o amendă de 1305 lei și cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Legea interzice consumul de alcool înainte de a urca la volan în orice condiții. Chiar și o simplă bere îi poate transforma pe șoferi în pietoni.


Sursa foto: YouTube - Tavi Perțea


Comentarii
Inchide