Alpine lansează pachetul South Beach Colorway pentru modelul A110 cu ocazia cursei de Formula 1 de la Miami

Autor: Mihai Morcovescu 07 mai 2022 Știri auto

Producătorul francez de automobile Alpine anunță lansarea pachetului South Beach Colorway pentru modelul sport A110. Astfel, compania din Dieppe marchează prima sa participare în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, care va avea loc în premieră la sfârșitul acestei săptămâni.

Alpine South Beach Colorway va fi disponibil din vară

Pentru prima dată în istorie, Alpine A110 va pune piciorul în Florida. Constructorul francez va marca, astfel, prezența la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, care va avea loc în premieră pe noul circuit american.

Cu acest prilej, modelul sport A110 va aduce un omagiu acestui oraș cu totul special. Astfel, este pus la dispoziție un set unic de culori și de personalizări, oferite prin programul „Alpine Atelier”.

Pachetul special South Beach pentru modelul A110 este inspirat de celebra arteră Ocean Drive din Miami (Florida). Kit-ul include două nuanțe special create pentru noul coupe al francezilor: Bleu Azur și Rose Bruyere.

În același timp, cele două culori au conotații istorice pentru marca din Hexagon. Acestea sunt similare cu nuanțele regăsite pe monoposturile de Formula 1 pilotate de Fernando Alonso și de Esteban Ocon.

Din pachetul South Beach mai fac parte jantele Serac albe cu diametrul de 18 inch, covorașe speciale și cusături gri contrastante pentru scaune. La interior există embleme ale producătorului pe montantul C. În plus, sunt oferite accente în culoarea albastru, respectiv roz. În afară de aceste nouă nuanțe, mai sunt disponibile alte 20 de culori și opțiuni de personalizare prin programul „Alpine Atelier”.

Pachetul opțional South Beach Colorway va fi inclus în catalogul modelului Alpine A110 începând din vara anului curent. Rezervările se pot face deja prin intermediul aplicației Alpine.

Sursa: Alpine

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alpine


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide