Amazon Prime Video nu vrea să mai lucreze cu Jeremy Clarkson după comentariile făcute la adresa lui Meghan Markle 

Autor: Adrian Somai 17 ian. 2023 Știri auto
Amazon Prime Video nu vrea să mai lucreze cu Jeremy Clarkson după comentariile făcute la adresa lui Meghan Markle 

Jeremy Clarkson pare să fi intrat din nou în probleme după ultimele comentarii pe care le-a făcut la adresa lui Meghan Markle. În aceste condiții, șefii Amazon Prime Video ar putea lua decizia de a rupe colaborarea cu controversatul prezentator. Astfel, The Grand Tour s-ar putea încheia după încă patru episoade speciale, în timp ce Clarkson’s Farm s-ar putea încheia în 2024, potrivit Carscoops

Într-o intervenție pe care a avut-o la mijlocul lunii decembrie în publicația The Sun, Jeremy Clarkson a șocat întreaga audiență spunând că visează „la ziua în care Meghan Markle va fi obligată să defileze goală pe străzile fiecărui oraș din Marea Britanie, în timp ce mulțimea va scanda „Rușine!” și va arunca cu excremente în ea”.

Conștientizând în cele din urmă greșeala pe care a făcut-o, Jeremy Clarkson a publicat la scurt timp un mesaj scurt pe Twitter prin care își prezenta scuzele pentru cele spuse. Situația a rămas însă la fel de tensionată, prezentatorul revenind cu un nou mesaj mai lung referitor la acest subiect, publicat de această dată pe Instagram. „Am citit și eu declarația pe care am dat-o și nu mi-a venit să cred ce vedeam. Chiar am spus eu așa ceva?!”, a declarat Jeremy Clarkson. 

De asemenea, el a dezvăluit că i-a scris prințului Harry, ducele de Sussex, în ziua de Crăciun, și și-a cerut scuze personal pentru comentariile făcute la adresa lui Meghan Markle. 

Celelalte emisiuni ar putea continua

Surse anonime au dezvăluit acum pentru Variety că Amazon Prime Video nu va mai lucra cu Clarkson mai departe de sezoanele din The Grand Tour și Clarkson’s Farm care au fost deja comandate. Astfel, The Grand Tour s-ar putea încheia după alte patru episoade speciale, ultimul dintre ele urmând să fie difuzat la sfârșitul anului 2024 sau la începutul anului 2025. Clarkson’s Farm ar putea fi anulat după sezonul 3, care ar trebui să fie difuzat în 2024.

Amazon Prime Video ar fi anulat deja o conferință de presă virtuală pentru sezonul 2 al Clarkson’s Farm, programată inițial să fie difuzată pe 10 februarie. Cu toate acestea, Variety susține că Amazon are în lucru și alte emisiuni cu Clarkson, care ar putea să continue în ciuda acestui scandal. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide