Jeremy Clarkson s-a luptat cu coronavirusul. Ce simptome a avut în perioada bolii?

Autor: ProMotor 04 ian. 2021 Știri auto

Fostul prezentator Jeremy Clarkson a avut coronavirus în perioada Crăciunului. Conform presei britanice, Clarkson s-a temut că va muri singur, ”într-un cort de plastic”. Prezentatorul emisiunii „The Grand Tour” a dezvăluit că era în categoria de risc pentru COVID-19 și a fost la un pas să fie spitalizat.

Jeremy Clarkson, în vârstă de 60 de ani, și-a revenit și a povestit despre experiența traumatizantă prin care a trecut în ultimele zile ale anului 2020. Pe 21 decembrie, a început să se simtă rău, iar testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv. Medicul l-a avertizat atunci că ar putea să ajungă la spital.

„Doctorul s-a exprimat clar, mă voi simți rău între cinci și 14 zile, după care ori îmi revin, ori va trebui să merg la spital. Și pentru că am vârsta de 60 de ani, sunt gras și pentru că am fumat jumătate de milion de țigări și am avut pneumonie, probabil aș fi putut să mor, singur, într-un cort izolat din plastic” a spus vedeta emisiunii auto.

Prezentatorul a povestit și ce simptome a avut în perioada bolii

Se trezea cu o transpirație rece pe corp și îl supăra o tuse uscată. „Nu mint, a fost înfricoșător” a spus Jeremy Clarkson. Noul sezon al show-ului a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, dar va continua cu filmări din Scoția. Înainte de criza coronavirusului, echipa plănuia să meargă în Rusia, dar această idee a fost abandonată, scrie Stirileprotv.ro.

Jeremy Clarkson și activitatea sa

Jeremy Clarkson (născut la 11 aprilie 1960) este o vedetă de televiziune, jurnalist și scriitor englez specializat în automobilism. Este cunoscut mai ales datorită emisiunilor Top Gear și Grand Tour pe care le prezenta alături de Richard Hammond și James May. În prezent, el scrie pentru publicațiile britanice The Sunday Times și The Sun.

După o carieră de jurnalist local în nordul Angliei, Clarkson a devenit cunoscut ca prezentator al formatului original al Top Gear în 1988. De la mijlocul anilor 1990, el a devenit o personalitate publică recunoscută, apărând apariții în mod regulat la televiziunea britanică prezentându-și propriile emisiuni pentru BBC. Pe lângă domeniul auto, Clarkson a produs programe și cărți pe subiecte precum istorie și inginerie. În 1998, a găzduit prima serie Robot Wars, iar din 1998 până în 2000 a găzduit și propriul său talk show, numit Clarkson.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor, Wikipedia



Comentarii
Inchide