O ambulanță a rămas blocată în noroi în timp ce se afla în misiune. Primăria a trimis un tractor

Autor: David Andrei acum 4 luni Știri

O ambulanță a rămas blocată în noroi în timp ce se deplasa către o pacientă cu simptome de Covid-19. A fost nevoie de intervenția unui tractor pentru a putea scoate autospeciala de acolo.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc în localiatea Chițoc din județul Vaslui. O autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui (SAJ) se deplasa către o pacientă cu simptome de Covid-19 pe un drum neasfaltat. La un moment dat, înaintarea a devenit imposibilă.

Pentru a scoate ambulanța din noroi, reprezentanții primăriei au intervenit cu un tractor, a comunicat purtătorul de cuvânt SAJ, doctorul Dan Ungureanu.

Pacienta a fost consultată și testată, iar testul a ieșit pozitiv. Femeia a refuzat transportul la spital și a primit recomandare de tratament.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean, drumul neasfaltat era singura cale de acces către locuința pacientei. Cazul va fi raportat autorităților sanitare.

Nu a fost singura ambulanță cu probleme anul acesta

Ambulanța blocată în noroi în județul Vaslui nu a fost singura care a întâmpinat probleme probleme anul acesta. Săptămâna aceasta, în București, o autospecială a lovit în plin un refugiu de tramvai. Incidentul a avut loc pe șoseaua Chitila din Sectorul 1 al Capitalei. Impactul a fost atât de violent, încât motorul a sărit, pur și simplu, din vehicul, iar puntea față s-a rupt.

Ambulanța se afla în misiune. Șoferul acesteia le-a spus polițiștilor care au anchetat cazul că se pregătea să iasă dintr-o tură de 24 de ore!

În prima zi a anului, o ambulanță, care transporta la spital un pacient cu un comportament deviant, a fost implicată într-un incident care s-a sfârșit tragic pe DN 64, în județul Olt. Mașina de poliție care o însoțea a lovit-o din spate după ce salvarea a redus brusc viteza. Unul dintre polițiștii aflați la bord s-a stins din viață la scurt timp după incident.Comentarii
Inchide