O ambulanță a lovit în plin un refugiu de tramvai din Capitală. Șoferul se pregătea să iasă din tura de 24 de ore!

Autor: David Andrei 08 ian. 2021 Știri auto

O ambulanță a lovit în plin un refugiu de tramvai din Capitală. Trei persoane aflate la bord au fost rănite. Șoferul se afla la finalul unei ture de 24 de ore!

GALERIE FOTO

O ambulanță SMURD, care se afla în misiune, a lovit un refugiu de tramvai de pe Șoseaua Chitilei în această dimineață, în jurul orei 07:00.

Trei membri ai echipajului se aflau la bord. Toți aceștia au suferit traumatisme și leziuni. Alte trei ambulanțe SMURD au intervenit pentru a acorda primul ajutor. Cele trei persoane rănite au fost transportate la Spitalul Floreasca. Impactul a fost atât de violent încât motorul autospecialei a sărit, pur și simplu, de la locul său, iar puntea față s-a rupt.

Liniile de tramvai 3 și 45, care circulă pe Șoseaua Chitila, au fost blocate. Societatea de Transport București a înființat o linie de autobus care să preia călătorii până la degajarea traficului.

Șoferul le-a spus polițiștilor că se afla la finalul unei ture de 24 de ore!

Tot mai multe autospeciale implicate în accidente

În ultima perioadă, numărul de autospeciale implicate în accidente este tot mai mare. Săptămâna trecută, pe Drumul Național 64, în județul Olt, o mașină de poliție a lovit din spate ambulanța pe care o însoțea și care transporta o persoană cu un comportament deviant. Unul dintre cei doi polițiști aflați în autospeciala care însoțea salvarea s-a stins din viață.

În luna noiembrie a anului trecut, în Sectorul 1 din Capitală, o ambulanță s-a răsturnat pe spațiul verde după ce a intrat în coliziune cu un BMW. Asistenta aflată în ambulanță a suferit răni minore și a primit îngrijiri la fața locului.

Cu doar câteva ore înainte, o autospecială de pompieri a lovit parapetul pe Podul Băneasa din Sectorul 1 și patru pompieri au fost răniți. Testul cu etilotestul a arătat că șoferul avea alcoolemie mare. Dar probele biologice au arătat că acesta nu consumase alcool. Eroarea a apărut pentru că echipajul trecuse prin procedura de dezinfectare în urma unei intervenții la un caz de Covid-19.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide