Ce amendă a luat un șofer de BMW pentru că a arătat degetul mijlociu?

Autor: David Andrei 06 aug. 2020 Știri auto

Un șofer de BMW a primit o amendă colosală pentru că a arătat degetul mijlociu la cameră, în timp ce circula pe autostradă. A fost amendat cu 20 de euro pentru depășirea vitezei legale, admisă pe acel sector de drum. Dar care a fost amenda pentru gestul obscen?

GALERIE FOTO

Un tânăr șofer german, aflat la volanul unui BMW X5 din a doua generație, a făcut rost de două amenzi în doar câteva secunde. Bărbatul nu a ținut cont de limita de viteză din acel sector de autobahn. A rulat cu 11 km/h mai mult decât i-ar fi fost permis. Pentru acest lucru, amenda ar fi fost de doar 20 de euro, ca să-și amintească de faptul că sectoarele fără limită de viteză sunt bine delimitate și nu poate goni pe orice tronson fără să țină cont de reglementări.

În acea zonă, unde se află punctul de control, limita era de 70 km/h. Dar suma este nesemnificativă și sunt șanse mici ca aceasta să-l convingă să nu repete fapta.

Tânărul șofer de BMW a fost pedepsit pentru obrăznicie

Dar bărbatul de 26 de ani s-a ales cu o amendă uriașă pentru că a a arătat degetul mijlociu la cameră pe autostradă. Poliția din Francofonia Superioară, regiunea în s-a produs incidentul, a depus plângere pe numele șoferului pentru insultarea autorităților.

Astfel, o instanță din orașul german Kulmbach, aflat în Francofonia Superioară, l-a condamnat pe tânărul șofer de BMW la plata unei amenzi de 75 de ori mai mare decât cea primită pentru viteză. Astfel, acesta trebuie să plătească 1500 de euro. În plus, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de o lună.

Cu siguranță, data viitoare când va fi tentat să facă gesturi obscene, se va gândi de două ori!

 

Verwarnungsgeld verfünfundsiebzigfacht

Mit ausgestrecktem Mittelfinger fuhr ein Autofahrer im April durch eine…

Posted by Polizei Oberfranken on Monday, 3 August 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide