Un șofer de BMW și-a lăsat mașina în mijlocul străzii 10 minute. A coborât să-și ia o cafea

Autor: David Andrei 14 iul. 2020 Știri auto

Un șofer de BMW și-a lăsat mașina în mijlocul străzii timp de 10 minute, blocând o bandă de circulație în centrul Bucureștiului. Bărbatul a coborât să-și ia o cafea.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc pe Calea Victoriei din sectorul 1 al Capitalei. Tânărul șofer de BMW Seria 5 a oprit în banda a doua, lângă pista de biciclete, a coborât și a intrat într-un magazin. Acesta nu purta mască de protecție, deși purtarea ei este obligatorie în spațiile închise.

Imaginile au devenit virale pe o rețea de socializare. Femeia care l-a filmat a făcut public filmul cu o durată de aproape 40 de secunde.

“A parcat acest cetățean pe mijlocul străzii, 10 minute l-a claxonat toată Calea Victoriei, a intrat în magazin, și-a luat cafea și asta a fost, degeaba l-am rugat să-și pună mască”, a scris aceasta pe Facebook.

Pe filmare se aude cum îl întreabă pe bărbatul îmbrăcat în negru: “Probabil sunteți jandarm, nu?”

Într-o a doua filmare, mai scurtă, se poate observa cum bărbatul se urcă în mașina argintie înmatriculată în județul Vrancea, ignorând claxoanele celorlalți șoferi, care îi reproșau blocarea unei benzi de circulație. Postarea a fost preluată aproape 200 de persoane.

Politia Romana
Jandarmeria Română
A parcat acest cetățean pe mijlocul străzii, 10 minute l-a claxonat toata Calea…

Posted by Mirela Marinescu on Monday, 13 July 2020

Incidentul celebru cu un alt șofer de BMW, care s-a pus cu tramvaiul

În luna ianuarie a acestui an, o filmare cu un alt șofer de BMW a devenit virală în mediul online. Și acel incident a avut loc tot în București. Un tânăr a ocupat linia de tramvai și a întârziat să plece de pe loc la culoarea verde a semaforului. Tramvaiul l-a lovit din spate și l-a împins pe șină.

Tânărul șofer de BMW a fost atunci sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 de lei și s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 30 de zile. În urma analizării imaginilor filmate cu o cameră montată chiar în tramvai, și vatmanul a fost amendat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide