Andreea Antonescu, incident neplăcut înainte de Crăciun: Hoții i-au spart mașina

Autor: ProMotor 26 dec. 2019 Știri auto

Andreea Antonescu a avut parte de un incident neplăcut înainte de Crăciun: hoții i-au spart mașina. Maşina Andreei Antonescu a fost spartă înainte de Crăciun, hoţii reuşind să fugă cu mai multe bunuri dintr-o valiză, precum şi cu un laptop. Poliţiştii încearcă, în prezent, să depisteze făptaşii pentru a recupera obiectele furate.

Intră în Galeria FOTO

Cu o zi înainte de Crăciun, artista și-a pus bagajele, dar și alte lucuri în autoturism deoarece se pregătea să petreacă Crăciunul la munte. A doua zi, însă, a avut parte de șocul vieții sale. La 6 dimineața, trei bărbați i-au spart mașina Andreei Antonescu și i-au furat toate lucrurile: laptopul, hainele, parfumurile, dar și cadourile cumpărate pentru Crăciun.

Andreea Antonescu a chemat poliția pentru investigații și pentru a-i găsi pe făptași. Paguba se ridică la aproximativ 5000 de euro.

„În cursul zilei de luni, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată că dintr-o maşină parcată pe o stradă din Sectorul 1 din Capitală au fost sustrase mai multe bunuri aflate într-o geanta de voiaj, precum şi un laptop. Maşina îi aparţine Andreei Antonescu. Cercetările sunt continuate de Secţia 3 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea depistării persoanei/persoanelor care au sustras bunurile, precum şi pentru recuperarea prejudiciului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide