Anvelopele lui Ford Mustang Mach-E sunt fabricate la Timișoara

Autor: Marius Vișan 30 iun. 2021 Știri auto
Anvelopele lui Ford Mustang Mach-E sunt fabricate la Timișoara

Continental furnizează anvelope pentru Ford Mustang Mach-E. Compania a primit aprobarea pentru echipamentul original al Ford Mustang Mach-E pentru anvelopa PremiumContact 6.

Anvelopele furnizate pentru Ford Mustang Mach-E au o clasă de rezistență la rulare A, conform etichetei UE a anvelopelor, cea mai bună valoare din acest domeniu.

Anvelopele lui Ford Mustang Mach-E sunt fabricate și la Timișoara

PremiumContact 6 este special orientată spre modele sedan și spre mașini sportive. Ele combină confortul cu răspunsul direcției, siguranța și caracteristicile de mediu.

Pentru a ajunge la acest lucru, inginerii au dezvoltat noi compuși, un nou design al anvelopelor, precum și o bandă de rulare care, prin funcționare, oferă confort pasagerilor. Drept urmare, kilometrajul acestui model (în ceea ce privește manevrabilitatea, rezistența la rulare, durata de viață și confortul) a crescut cu până la 15% comparativ cu cel precedent.

„Furnizorii de vehicule electrice sportive, cum ar fi Ford Mustang Mach-E, apreciază manevrabilitatea bună, precizia direcției și siguranța la viteze mari. În plus, o rezistență la rulare deosebit de scăzută mărește autonomia vehiculului ”, spune Andreas Schlenke, dezvoltator de anvelope la Continental.

„Nu există o singură anvelopă pentru vehiculele complet electrice. Mai degrabă, lucrăm de peste un deceniu pentru a ne dezvolta în continuare portofoliul existent, astfel încât să îndeplinească cerințele tuturor vehiculelor electrice și, în același timp, să poată reduce emisiile vehiculelor cu combustie”, adaugă acesta.

Continental furnizează componente esențiale pentru noul model electric ID.3 al Volkswagen

Compania cu centre în România revoluționează arhitectura electronică a vehiculului. Așa-numitul In-Car Application Server 1 (ICAS1) servește ca o interfață inteligentă pentru internet. De asemenea, formează o componentă centrală pentru toate vehiculele bazate pe matricea de acționare electrică modulară, inclusiv variantele chinezești.

Pe lângă ID.3, acesta va fi utilizat și în alte modele din seria ID, precum succesorul ID.4. În plus, pe lângă această tehnologie, Continental furnizează frâna cu tambur cu funcție de frână de parcare electromecanică integrată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide