Continental a produs anvelopa cu numărul 250 de milioane la fabrica din Timişoara

Autor: ProMotor 22 oct. 2020 Știri auto

Continental a marcat pe data de 21 octombrie producerea anvelopei cu numărul 250 de milioane în fabrica sa de anvelope din Timișoara. Anvelopa cu numărul 250 milioane este un ContiCrossContact de 18 țoli, modelul de iarnă.

„La 20 de ani de la producerea primei anvelope de serie în Timișoara, atingem astăzi un obiectiv de referință: 250 de milioane de anvelope produse și livrate din Timișoara către clienții Continental din România, și întreaga lume. Suntem foarte mândri de rezultatul excelent pe care am reușit să îl atingem” a declarat Carlos Bernabé, directorul general al fabricii de anvelope Continental din Timișoara. ”Doresc să transmit felicitările mele întregii echipe din fabrica noastră, și să le mulțumesc pentru pasiunea, devotamentul și entuziasmul cu care au participat la această realizare” a adăugat Bernabé.

Gama de anvelope produse în capitala Banatului variază între 13 și 20 de ţoli, având simboluri de viteză până la rata Y – 300 km/h. Fabrica produce anvelope UHP (Ultra High Performance), anvelope pentru vehicule electrice şi pentru vehicule comerciale uşoare (VAN).

La Timișoara, Continental produce anvelope pentru mașinile electrice

Modelul Conti.eContact, fabricat în România, oferă, pe lângă o rezistență scăzută la rulare, și o performanță excelentă la frânare, precum și emisii de zgomot reduse.

Modelul benzii de rulare și designul peretelui lateral, precum și informațiile de pe peretele lateral sunt similare modelelor convenționale. Și întrucât aproape toate aceste anvelope pentru vehicule electrice și hibride sunt versiuni originale ale echipamentelor, informațiile obligatorii și standard de pe peretele lateral sunt unite și de un cod OE (original equipment).

Prima anvelopă Continental pentru vehicule electrice, Conti.eContact, a fost prezentată inițial în 2012; acest model este în prezent aprobat pentru utilizare pe Smart EQ Forfour.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Continental



Comentarii
Inchide