Apple iWay 2027, cam așa ar putea arăta iPhone-ul mașinilor – IMAGINI RANDATE

Autor: Marius Vișan 18 aug. 2023 Știri auto

Automobilul Apple revine în discuție după ce un grafic designer a realizat câteva randări cu mult așteptata mașină a producătorului american de telefoane.

Știam de ceva vreme că giganții din domeniul tehnologiei plănuiesc să se extindă în lumea automobilelor. OPPO, Huawei și alte câteva firme de tehnologie au diferite planuri de expansiune în domeniul auto, dar Xiaomi și Apple par să fie vârful de lance al migrației către vehicule construite de la zero.

Mulțumită progreselor semnificative înregistrate în dezvoltarea vehiculelor electrice, giganții din domeniul tehnologiei vor să pătrundă și în domeniul auto. Știm deja că producătorul chinez Xiaomi lucrează la asta, dar nu este singurul. Apple este un alt exemplu de companie interesată să profite de vasta piață a vehiculelor electrice și se bazează pe pasionații de tehnologie și pe o mică parte a fanilor săi pentru a-și cumpăra viitoarea mașină.

Automobilul Apple va fi un rival direct pentru Tesla

Ambițiile Apple în domeniul automobilelor fac în mod regulat obiectul știrilor, mai ales că producătorul iPhone a încercat în decursul timpului să atragă mai multe personalități de profil din industria auto. Apple Car ar putea fi un produs esențial pentru viitorul companiei, și ar putea permite Apple să se extindă dincolo de lumea saturată a tehnologiei.

Această viziune ipotetică a mașinii Apple este portretizată de Giorgi Tedoradze, un designer grafic din Georgia, cunoscut pe Instagram sub numele tedoradze.giorgi. El continuă să își promoveze abordările alternative publicând câteva imagini cu așa zisa Apple iWay 2027, un model compact cu 4 uși și elegant și modern. Crossoverul ar urma să fie electric și va fi prevăzut cu camere laterale în locul oglinzilor tradiționale și o mulțime de senzori.

Apple Car: Brand premium, pur electric

Potrivit unor informații apărute spre finalul lui 2022, viitorul Apple Car ar urma să fie lansat în 2026. Primul automobil Apple va fi electric, iar prețul acestuia va fi de sub 100.000 de dolari. Încă din 2014, Apple depune eforturi de a dezvolta propria sa mașină, iar pe parcursul anilor au început diverse speculații.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: tedoradze.giorgi - Instagram


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide