Ar putea o Toyota Prius să scape de imaginea de maşină plictisitoare?

Autor: Andrei Ştirbu 24 ian. 2015 Știri auto
Ar putea o Toyota Prius să scape de imaginea de maşină plictisitoare?

Cu toate că motivul pentru ca Prius a apărut pe lume a fost să ofere o alternativă şi mai eco pentru maşinile eco, fenomenul Prius a luat aşa de mare amploare, încât s-au creat tot felul de efecte adverse: au apărut proprietarii care au o singură religie – ecologia – şi proprietarii care consideră că orice maşină care nu este Prius este cool, aşa că nu mai rămâne decât să spunem că Prius este o maşină plictisitoare. 

A apărut, inevitabil, şi întrebarea „ce să-i fac să fie cool?”. Unii chiar au încercat să modifice agresiv hibridul, pentru un plus de impresie. Noi am dat peste clipul acesta şi, cu toate că vizionarea lui ne-a produs o reacţie similară cu cea a degustării unei cafele cu sare (amândouă sunt bune, însă nu în combinaţie una cu cealaltă), am hotărât să-l punem aici şi să te întrebăm: dacă îi faci conversie full-electric şi propulsie spate, are vreo şansă să fie mai cool? 

(nu ştim cât costă conversia, însă presupunem că suficient de mult încât să te întrebi dacă n-ar exista cumva şi alternative mai puţin controversate, cum ar fi Tesla S).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide