Manga-tuning: probabil cel mai dement Prius modificat...

Întrebaţi orice amator de tuning auto despre Toyota Prius şi cel mai probabil veţi obţine râsete şi poante de prost gust despre hibridul japonez. În cazul de faţă, însă, suntem siguri că maşina asta va primi doar urale şi aplauze. Sau ne înşelăm?

Despre Toyota Prius chiar nu pot spune că e o maşină urâtă, deoarece are un design plăcut şi suficient de multă personalitate. E adevărat, în lumea tuningului nu-şi au locul maşinile cuminţi, dar, cel puţin în teorie, orice maşină poate deveni mult mai agresivă cu tratamentul corespunzător.

Da, ştiu, arată a photoshop, dar nu e. Maşina asta chiar e reală!

Este şi filosofia tunerului japonez Kuhl Racing, care s-a apucat să modifice un banal Prius, iar rezultatul este demn de cele mai demenţiale benzi desenate jaoneze manga. E greu de explicat în cuvinte, deci mai bine urmăriţi singuri acest video demonstrativ:

ACCtv | Slammed Widebody Prius | Air runner from ACCtv on Vimeo.

Trecând peste kitul exterior care pare SF, e de remarcat combinaţia dintre jantele de 19 inci şi suspensia pneumatică, garda la sol putând deveni extrem de redusă - până-ntr-acolo încât mă întreb dacă maşina mai poate şi rula...

Aşa ceva pe o maşină hibridă - nebunie curată!

Şi să nu uităm de cireaşa de pe tortul amatorilor de NFS sau Fast & Furious: cele patru evacuări şi difuzorul spate aproape că bagă spaima şi într-un Lamborghini, în timp ce roll-cage-ul interior (cromat!) transformă maşina într-o sportivă cu doar două locuri.

Deci, alte epitete pentru această creaţie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.