Arestat pe loc. Avea la el declarație pe proprie răspundere, dar poliția a mai găsit ceva

Autor: Elena Luchian 07 apr. 2020 Știri auto
Arestat pe loc. Avea la el declarație pe proprie răspundere, dar poliția a mai găsit ceva

Un bărbat a fost arestat preventiv, deși avea la el declarația pe proprie răspundere. Tânărul a rupt-o la fugă când i-a văzut pe polițiști. Oamenii legii au descoperit asupra lui ceva care i-a făcut să-l ducă direct la secție.

Bărbatul, suspect de trafic de droguri, bifase în declarația pe proprie răspundere primul motiv pentru părăsirea domiciliului, și anume cel referitor la deplasarea în interes profesional. Polițiștii au încercat să-l oprească exact atunci când acesta se dădea jos din trenul care îl ducea de la București la Iași.

Întâmplarea a fost povestită pe pagina de Facebook a Poliției Române, alături de întrebarea retorică: “În situația în care completez declarația pe propria răspundere sub motivul deplăsării în interes profesional, pot să transport droguri?”

Bărbatul a aruncat un pachet de mici dimensiuni, care conținea – spun oamenii legii – un produs susceptibil a proveni din categoria drogurilor, peste gardul unei biserici din apropiere.

Tânărul aflat în deplasare în interes “profesional” a fost arestat preventiv pentru deținere de droguri de mare risc și fals în înscrisuri sub semnătură privată, astfel că își va petrece într-o locație specială cele 30 de zile de izolare impuse de lege în cazul său.

 

 

❓ În situația în care completez declarația pe propria răspundere sub motivul deplăsării în interes profesional, pot să…

Posted by Politia Romana on Saturday, 4 April 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide