Un șofer a fost scos de jandarmi din Mercedes-ul cu volan pe dreapta și băgat în carantină

Autor: ProMotor acum 1 an Știri

Un șofer revenit din Anglia alături de familia sa a refuzat carantina. Jandarmii  din Timișoara l-au dat jos cu forța din Mercedes-ul cu volan pe dreapta și l-au băgat în curtea centrului de carantinare.

GALERIE FOTO

Jandarmii din Timișoara au încercat să-i explice șoferului, revenit sâmbătă din Anglia, desemnată zonă roșie, că nu poate refuza carantina și că, dacă nu o respectă, se va alege cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Acesta și soția lui nu au vrut să coboare din mașină și să intre în centrul de carantinare.

După minute bune de discuții în care jandarmii au demonstrat mult calm, aceștia au fost nevoiți să recurgă la forță pentru a-l scoate pe bărbat din mașină. Șoferul a încercat să atragă atenția, țipând că jandarmii i-ar fi rupt mâna.

Ce pățesc șoferii care sunt prinși după ora 20:00 cu mașinile pe străzi în Dubai, în timpul epidemiei de Coronavirus

Acesta și soția au fost băgați cu forța pe poarta centrului de carantinare la care fuseseră trimiși de către Direcția de Sănătate Publică. Și fiul lor, vizibil speriat de modul în care au decurs lucurile, a fost condus acolo de unul dintre jandarmi.

Șoferul Mercedes-ului și soția lui se plâng că sunt victimele unui abuz, dar filmarea arată clar că aceștia a sfidat legea. La intrarea în țară, cei doi semnaseră declarația conform căreia urmau să petreacă 14 zile în carantină, dar ulteiror s-au răzgândit.

 

Bravo jandarmeriei

Publicată de Costel Murgu pe Duminică, 5 aprilie 2020

 Comentarii
Inchide