Arnold Schwarzenegger îi spune „Hasta la vista” unei maşini. Află cât costă. FOTO

Autor: Marius Vișan 28 ian. 2016 Știri auto

 

Săptămâna trecută am publicat un articol despre maşinile Terminatorului, iar la puţin timp a apărut o ştire că una dintre aceste maşini este de vânzare. Se pare că de când Schwarzenegger are o slăbiciune pentru una dintre aceste maşini, un Bugatti de Veyron de 2.5 milioane de dolari, cu care a fost văzut plimbându-se pe străzile din Beverly Hills, celelelta maşini din garajul lui au de suferit. 

Aşadar, cel de care s-a hotărât să scape este un Mercedes-Benz Unimog. Aceasta maşină i se potrivea de minune fostului guvernator, pe lângă că amândoi au în comun ţara de provenienţă, ambii au un look masiv şi impunător. 

Acest Mercedes-Benz Unimog a fost echipat şi modernizat special pentru Arnold Schwarzenegger, dar se pare că s-a plictisit de el pentru că, pe eBay, a apărut anunţul de vânzare. Preţul este de 351.000 de dolari.

Pentru Galerie Foto click aici



Unimog U1300 are un motor turbo diesel de 6,4 litri cu 320 de cai putere şi probabil consumă o cantitate de motorină cât el de mare. Cei care au modificat Unimog-ul pentru Schwarzenegger au adăugat un set de grinzi solide, o camera video pentru marşarier şi o banchetă pentru patru persoane în locul locul unde era patul.

De asemenea Schwarzenegger şi-a lăsat şi un autograf pe bordul maşinii, ceea ce cântăreşte destul de greu în preţul final al maşinii. 

Pentru Galerie Foto click aici

Anul trecut Arnold şi-a mai vândut o maşină, un Jeep Grand Wagoneer din 1984, automobil care şi acesta i se potrivea de minune din punct de vedere al formei: robust şi sobru. Click aici pentru imagini cu Jeep-ul.


 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide