ARO cu interior de Mercedes-Benz. Cât de bine arată creația unui portughez – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 07 mart. 2024 Știri auto

Un proiect din Portugalia ne-a atras atenția: un ARO 10 modificat, cu un interior special. Mașina a primit inclusiv scaune de pe un Mercedes-Benz.

ARO a rămas doar în amintirile românilor, deoarece producătorul din Câmpulung Muscel nu a avut aceeași soartă fericită de care Dacia s-a bucurat, fiind achiziționată de Renault. ARO nu mai produce automobile, dar există destui pasionați care încearcă să le păstreze pe cele care există deja.

Și nu vorbim aici doar de români, pentru că aceste mașini au fost vândute și construite și în afara granițelor țării noastre. Spre exemplu, ARO a fost fabricat sub licență în Portugalia sub denumirea de Portaro, dar și în Spania, pentru scurt timp ce-i drept, unde era vândut drept Hisparo.

Un pasionat din Portugalia are un ARO 10 într-o stare foarte bună, căruia i-a adus câteva modificări care fac din acest exemplar unul destul de special, mai ales dacă aruncăm o privire asupra interiorului.

Aro cu scaune de Mercedes-Benz și tapițerie din piele

Fotografii și clipuri cu mașina au fost postate pe pagina de Facebook ARO Portugal, iar rezultatele nu arată rău deloc. Cu toții știm că modelele ARO aveau interioare destul de spartane, oferind strictul necesar. Cu toate acestea, proprietarul mașinii a vrut să creeze o „mașină de lux”.

Astfel, panourile interioare au fost tapițate cu piele crem, iar scaunele față au fost luate de pe un Mercedes-Benz, fiind o îmbunătățire evidentă față de scaunele cu care mașina venea echipată din fabrică. Aspectul cu siguranță este inedit și suntem siguri că pielea oferă o senzație mai plăcută la atingere elementelor din interior.

Inclusiv volanul a fost acoperit în aceeași piele crem, iar covorașele au fost personalizate cu logo-ul ARO și o margine asortată, tot de culoare crem, identică cu restul interiorului. Pe lângă exteriorul retapițat și exteriorul a fost recondiționat. Vopseaua este în stare foarte bună, iar roțile mai mari conferă micului off-roader un aspect mult mai robust.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ARO Portugal / Facebook


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide