Aşa arăta o parte din Centura Bucureşti după topirea zăpezii

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Aşa arăta o parte din Centura Capitalei, azi dimineaţă, la ora 7. Când este uscată, în multe zone e îngustă, denivelată şi plină de gropi, iar după topirea zăpezii lucrurile capătă o cu totul altă dimensiune. Acvatică, să zicem aşa …

Iată comentariul celor de la pagina de Facebook Asociaţia Pro Infrastructură

În această dimineaţă la ora 07:00 (oră de vârf), aşa arăta Centura Bucureşti (DNCB) în zona Rudeni, parte din secţiunea A1-DN7 „inaugurată” anul trecut de fostul ministru Răzvan Cuc. De fapt, a fost inaugurată în plin şantier, fără să fie gata viaductul Dragomireşti şi fără strat de uzură, aşa cum am povestit şi celor de la PRO TV în emisiunea „România, te iubesc!” difuzată duminică.

Citeşte şi VIDEO Moştenirea lui Ceauşescu pentru românii din 2080. Un sfert de oră “SF” cu traficul din 1980

Citeşte şi Prima maşină ATOMICĂ din lume. Merge 100 de ani fără realimentare

De altfel, toată secţiunea extinsă a DNCB între Chitila şi Dragomireşti are mai multe „depresiuni” unde se adună apa, iar rigolele nu deversează apa spre câmp şi există un risc ridicat de inundare când plouă mai tare.

Cerem explicaţii urgente din partea proiectantului, constructorului şi oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru a lămuri situaţia!

Credit foto: „Okesz” (membru al forumului PeUndeMerg.ro)Comentarii
Inchide